L'Artesa de Lleida reacciona i salva un punt (2-2)

06/05/2024

Sergi Reig: “Els primers minuts han estat ridículs. Tot i així, en el descans hem canviat la mentalitat"

L’Artesa de Lleida va aconseguir salvar un empat molt valuós contra el tercer classificat, el San Juan de Montcada (2-2). El partit se li va complicar molt als locals després dels dos gols inicials dels barcelonins, però un gol de Cata previ al descans els va donar energia per igualar-lo. Amb aquest empat, els lleidatans pugen a l’onzena posició i estan a dos punts per sobre del descens.

En els instants inicials del partit, el San Juan va sortir amb molta intensitat i els lleidatans es van veure àmpliament superats. Al minut 11, després d’una recuperació al caire de l’àrea, Muñoz va obrir el marcador (0-1). Poc després, al 23, un xut de Montejo va tocar un defensa local i va acabar colant-se a la porteria defensada per Pau Bosch (0-2), deixant els del Segrià molt tocats. Mentre anaven passant els minuts, els locals es van enganxar al partit i al 43, després d’una centrada lateral i una sèrie de rebots dins de l’àrea visitant, Cata va aprofitar una pilota morta per retallar diferències (1-2).

En la segona meitat, l’Artesa va doblegar el rival a través del domini de la possessió de la pilota. Arran d’això, al minut 58, un tir de Rius des de fora de l’àrea va acabar colant-se a la porteria després de tocar un defensa (2-2). Els lleidatans van seguir tenint bones ocasions per remuntar fins al final, però no van ser capaços de materialitzar-les i el marcador ja no es va moure.

Després del matx, el tècnic local, Sergi Reig, va declarar que “els primers minuts han estat ridículs. Tot i així, en el descans hem canviat la mentalitat i hem tornat a ser nosaltres mateixos”, va afirmar.