L’HC Alpicat tanca la Lliga amb victòria (2-3)

06/05/2024

Ascendit des de fa setmanes, es va imposar a la pista del Palafrugell

L’HC Alpicat, nou equip d’OK Lliga des de fa unes setmanes, va tancar ahir la temporada amb una victòria a la pista del Palafrugell (2-3). Els del Segrià, que tenien la baixa de Mats Zilken, per acumulació d’amonestacions, i de Iago Vázquez, que va jugar amb el filial, van jugar sense pressió i van consolidar la seua victòria en una gran primera part. Miquel Serret va obrir el marcador als cinc minuts (0-1) i tres més tard va ampliar la diferència Joan Ramon Serret (0-2). Eloi Matas va escurçar distàncies amb l’1-2 al minut 12 i al descans es va arribar amb 1-3, després del gol de David Ballestero al 17. En la recta final del partit Tim Borrell va establir el definitiu 2-3. Després del partit, el tècnic Jordi Expósito va dir que “estic molt content amb el joc que hem fet malgrat les baixes que teníem. Acabar la temporada amb una victòria ens deixa molt satisfets”, va valorar.